Cele două persoane care au fost găsite inconştiente, în urma intoxicării cu monoxid de carbon, într-o locuinţă din Sectorul 2 al Capitalei, unde a fost găsit şi un bărbat decedat, au fost transportate la Spitalul Floreasca, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele două persoane găsite inconştiente în locuinţa de pe Strada Silvestru nr. 77 din Sectorul 2 al Capitalei, un bărbat de circa 70 de ani, intubat, şi o femeie de 56 de ani, care între timp a devenit conştientă, au fost transportate la Spitalul Floreasca, au transmis reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Bărbatul găsit decedat în aceeaşi locuinţă avea în jur de 60 de ani, au precizat aceleaşi surse.

O persoană a fost găsită decedată în urma intoxicării cu monoxid de carbon, într-o locuinţă din Sectorul 2 al Capitalei, alte două persoane fiind găsite inconştiente la aceeaşi adresă, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

La faţa locului au acţionat patru ambulanţe SMURD, dintre care două cu medic. Echipajele de salvare au efectuat manevre de resuscitare asupra celor două victime găsite în stare de inconştienţă.

"S-au efectuat măsuratori şi nu s-au constatat scăpări de gaze, ci numai de monoxid de carbon, cel mai probabil de la o centrală termică", au mai transmis reprezentanţii ISU.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.