Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov avertizează, joi, populaţia Capitalei cu privire la fenomenele meteo periculoase care sunt aşteptate, folosindu-se de 40 de panouri electronice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Atenţie! Ninsori abundente şi/sau viscol! Cod meteo portocaliu de viscol puternic în Bucureşti-Ilfov, 6.01.2017 interval 02.00 - 18.00" este unul dintre mesajele afişate pe panourile amplasate în rondul de la Piaţa Unirii, în Piata Universităţii, în rondul de la Obor, pe Splaiul independenţei (pod Izvor), pe Şoseaua Giurgiului, în Piaţa Domenii, pe Bulevardul Obregia, la intersecţia cu Strada Niţu Vasile şi în Piaţa 1 Mai.

ISU Bucureşti - Ilfov avertizează populaţia Capitalei de iminenţa codului portocaliu de viscol folosindu-se de 40 de panouri electronice /Foto: ISU Bucureşti - Ilfov
ISU Bucureşti - Ilfov avertizează populaţia Capitalei de iminenţa codului portocaliu de viscol folosindu-se de 40 de panouri electronice /Foto: ISU Bucureşti - Ilfov

Într-un alt mesaj afişat pe cele 40 de panouri, ISU le recomandă şoferilor să aibă în maşini pături, apă şi lanterne, dacă nu pot amâna deplasarea.

"Asiguraţi-vă că aveţi combustibil pentru eventualele situaţii neprevăzute! Orice situaţie de urgenţă trebuie să fie anunţată la 112", mai avertizează ISU Bucureşti - Ilfov.

Aceste prime mesaje au fost remise la ora 13.40, ele urmând să fie reluate pe toate panourile în jurul orei 18, au precizat reprezentanţii ISU.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.