Între Caracal şi Craiova, feroviarii intervin, duminică seară, pentru siguranţa circulaţiei trenurilor, la temperaturi de -17 grade Celsius, în condiţii de vânt de 70 de kilometri pe oră, anunţă CFR Infrastructură. În total, duminică au fost anulate 94 de trenuri, majoritatea deservind zona de est a ţării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru siguranţa traficului, feroviarii lucrează, între Caracal şi Craiova, în condiţii de temperaturi de -17 grade Celsius şi vânt puternic, cu rafale de 50-70 de kilometri pe oră, transmit reprezentanţii CFR Infrastructură, într-un mesaj postat pe Facebook.

Pe de altă parte, CFR Călători a anulat, în total, duminică, 94 de trenuri, majoritatea dintre cele care fac legătura între Capitală şi estul ţării. 92 dintre trenurile anulate urmau să circule duminică, iar două dintre ele, luni.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.