Inspectorul şef al Gărzii de Mediu Ilfov, Emil Grigore, a dat asigurări, marţi seară, că nu există substanţe periculoase degajate în urma incendiului puternic de la Baloteşti, precizând că în privinţa poluării nu sunt probleme majore pentru sănătatea populaţiei. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov, Daniel Vasile, spune că locuitorii din zonă nu vor fi evacuaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aflat la locul incendiului de la Baloteşti, care a distrus aproape în totalitate două depozite, unul de mobilă şi unul de mase plastice, inspectorul şef al Gărzii de Mediu Ilfov, Emil Grigore, a declarat că nu sunt substanţe periculoase care să se fi degajat în urma incendiului şi că nu sunt probleme majore pentru sănătatea oamenilor din zonă.

"Aşteptăm buletinele de analize şi vom vedea exact, dar deocamdată pot să spun că în interior nu sunt substanţe periculoase şi că nu sunt probleme majore pentru sănătate", a spus inspectorul şef al Gărzii de Mediu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov, Daniel Vasile, a declarat că locuitorii din zonă nu vor fi evacuaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.