Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă, sâmbătă dimineaţă, că pe cele patru autostrăzi importante - A1 Bucureşti - Piteşti, A2 Bucureşti - Constanţa, A3 Bucureşti - Ploieşti şi A4 Ovidiu - Agigea, cât şi pe cele două drumuri naţionale principale - DN1 - Valea Prahovei şi DN7 - Valea Oltului , circulaţia de desfăşoară în condiţiile unui carosabilul umed, fără a fi semnalate precipitaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Infotrafic mai anunţă că valorile de trafic sunt reduse.

De asemenea, Centrul Infotrafic informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui accident sau a vremii nefavorabile, nici probleme de fluenţă a traficului pe principalele artere rutiere.

Pentru reducerea riscului de implicare în accidente, poliţiştii recomandă şoferilor ca atunci când carosabilul este umed să ruleze cu viteză redusă, adaptată condiţiilor de drum, să se asigure la fiecare manevră, iar înainte de a porni la drum să se asigure că parbrizul, geamurile laterale şi luneta le asigură o vizibilitate foarte bună şi că instalaţia de climatizare şi dezaburire a maşinii funcţionează corespunzător. "Pentru a putea opri în siguranţă condiţii, este necesară mărirea distranţei de deplasare faţă de autovehiculul din faţă", mai spun poliţiştii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.