Pompierii continuă, marţi după-amiază, intervenţia pentru stingerea incendiului izbucnit. în urmă cu mai bine de cinci ore, la un depozit de dezmembrări auto din Craiova. Ei au suplimentat la un moment dat forţele de intervenţie. Suprafaţa afectată depăşeşte 1.500 de metri pătraţi, dar nu există pericol de extindere la împrejurimi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, pentru stingerea incendiului au acţionat la un moment dat 10 autospeciale cu apă şi spumă de la ISU şi trei de la serviciul privat pentru situaţii de urgenţă, peste 45 de pompieri acţionând la faţa locului.

Suprafaţa afectată este de peste 1.500 de metri pătraţi şi nu există pericol de extindere la locuinţele din apropiere, spun reprezentanţii ISU.

La ora transmiterii acestei ştiri, intervenţia este în plină desfăşurare, la mai bine de cinci ore de la izbucnirea focului.

Incendiul a izbucnit, marţi, la un depozit de dezmembrări auto din cartierul Bariera Vâlcii din Craiova, fără a se înregistra victime. Focul se manifestă la cauciucuri, mase plastice şi deşeuri rezultate în urma dezmembrărilor auto. Iniţial, trei autospeciale interveneau pentru stingerea incendiului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.