Pompierii intervin, joi dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu puternic care a cuprins un atelier de tâmplărie din Roşiorii de Vede, focul extinzându-se şi la acoperişul unei case din apropiere, fără a exista victime, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman (ISU), Adrian Dragomir.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform sursei citate, pompierii au fost anunţaţi despre acest incendiu în jurul orei 5.30, iar când au ajuns la faţa locului, în zona Bâlciului din Roşiorii de Vede, focul se manifesta puternic, la un atelier de tâmplărie şi la depozitul de cherestea al acestuia. De asemenea, flăcările au cuprins acoperişul unei case nelocuite din apropiere.

Iniţial, la faţa locului a fost trimis un echipaj de pompieri, apoi numărul acestora a fost suplimentat la şase.

Incendiul care a cuprins acoperişul casei din apropierea atelierului a fost stins, dar pompierii intervin în continuare pentru lichidarea incendiului de la atelier, focul fiind localizat.

În total, a fost afectată o suprafaţă de peste 500 de metri pătraţi, fără a fi înregistrate victime, a declarat pentru News.ro purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.