Un incendiu a izbucnit, marţi, la un depozit de dezmembrări auto din Craiova, fără a se înregistra victime. Focul a cuprins cauciucuri, mase plastice şi deşeuri rezultate în urma dezmembrărilor auto. Trei autospeciale intervin pentru stingerea incendiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, pompierii au fost solicitaţi să intervină marţi, la un incendiu izbucnit la un depozit de dezmembrări auto din cartierul Bariera Vâlcii, din Craiova, la faţa locului deplasându-se trei autospeciale cu apă şi spumă de la Detaşamentul 1 Pompieri Craiova.

În momentul în care echipajele de intervenţie au ajuns la faţa locului au constatat că ardeau cauciucuri, mase plastice, deşeuri, rezultate în urma dezmembrărilor auto şi era degajat mult fum.

În urma acestui eveniment nu s-au înregistrat victime. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.