Un incendiu a izbucnit, în noaptea de duminică spre luni, la acoperişul patinoarului din municipiul Gheorgheni, din cauza unui scurtcircuit, pompierii reuşind să stingă focul după o intervenţie care a durat aproximativ două ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat pentru News.ro că incendiul a fost anunţat la 112 duminică noapte, la faţa locului intervenind două echipaje de pompieri de la Gheorgheni.

Pompierii au reuşit să stingă focul după o intervenţie care a durat mai mult de două ore.

În urma incendiului, au ars acoperişul patinoarului, din fibră de sticlă şi azbociment, pe o suprafaţă de zece metri pătraţi, precum şi izolaţia aferentă şi instalaţia electrică pe o lungime de cinci metri liniari.

După lichidarea flăcărilor, pompierii au decopertat acoperişul pe suprafaţa afectată de incendiu pentru a identifica eventuale focare.

Alina Ciobotariu a precizat că incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit.

Pagubele produse de flăcări au fost estimate la 100.000 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.