Un incendiu a izbucnit, marţi după-amiază, într-o zonă de pădure din judeţul Braşov, la o altitudine de 1.500 de metri, focul manifestându-se pe o suprafaţă de o mie de metri pătraţi. Intervenţia pompierilor este dificilă, zona fiind greu accesibilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, pompierii au fost solicitaţi să intervină, marţi, pentru stingerea mai multor focare de incendiu care se manifestă la o altitudine de 1.500 de metri în zona Valea Viştea Mare, pe o suprafaţă de aproximativ o mie de metri pătraţi, unde ard arbori şi vegetaţie.

La faţa locului s-au deplasat 22 de pompieri, care acţionează pentru stingerea focului cu pompe de stropit cu acumulator. Intervenţia acestora este dificilă, deoarece zona unde se manifestă incendiul este una greu accesibilă şi nu pot ajunge autospecialele, iar pompierii sunt nevoiţi să parcurgă o mare distanţă pe jos.

La ora transmiterii acestei ştiri, intervenţia pompierilor este în desfăşurare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.