Fostul tenisman Ilie Năstase a fost din nou oprit de poliţişti în trafic vineri, la doar câteva ore după ce i s-a deschis dosar penal pentru că s-a urcat băut la volan vineri dimineaţă. Năstase conducea un scuter pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Capitală având permisul suspendat. Fostul tenisman a fost luat de poliţişti şi dus la audieri, urmând să-i fie deschis un nou dosar penal după cel pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Brigăzii Rutiere a Capitalei, fostul tenisman a fost depistat de poliţişti conducând un scuter pe Şoseaua Ştefan cel Mare,  în condiţiile în care  dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice îi era suspendat.

Ilie Năstase plecase de la Spitalul Floreasca, de unde voia să îşi ridice certificatul medico-legal, el susţinând că a fost agresat de poliţipti la precedentul conflict, de vineri noapte.

Fostul tenisman le-a declarat jurnaliştilor că nu a făcut nimic greşit, însă i se deschide un alt dosar penal.

„Cică n-am nu ştiu ce asigurare. Şi cică am dosar penal. Nu i-aţi văzut la colţ? Stăteau la pândă acolo, la colţ. Întrebaţi-l pe dânsul ce-am făcut. N-am făcut nimic. Am dosar penal, adică sunt penal. (...) N-am trecut pe roşu. Când mergi înainte e roşu, la dreapta e verde. Eu am luat-o la dreapta. Întreabă-l de ce m-a oprit. Mergem unde e Borcea, la Jilava. Ei să vă declare vouă de ce mă opresc. Eu mă duc la CEDO. Aici n-am şansă cu miliţienii. Cică fii atent la mână. Uite mâna aici, am certificat medical, am tot”, a spus Ilie Năstase, înainte să urce în maşina Poliţiei.

Tenismanul Ilie Năstase a ajuns la Poliţie după un scandal cu poliţiştii vineri dimineaţă, pe Şoseaua Nordului din Capitală, fiindu-i deschis dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului. La rândul său, Ilie Năstase acuză poliţiştii că au fost agresivi cu el atunci când i-au cerut să sufle în aparatul alcooltest, spunând că l-au tras cu forţa din maşină şi l-au trântit la pământ pentru a-i pune cătuşele. Năstase afirmă că i-a fost recoltat şi sânge pentru testul pentru consumul de droguri, întrebându-se de ce a fost nevoie să facă şi asta şi a adăugat că era suficient de conştient pentru a conduce maşina, locuind aproape de Parcul Herăstrău, unde a fost oprit de echipajul de poliţie. Tenismanul spună că va sesiza CEDO şi va cere daune de câteva milioane de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.