Şoferiţa care a comis accidentul în urma căruia patru muncitori au murit consumase alcool, având o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea conducea un autoturism Alfa Romeo şi se deplasa dinspre Păcurari către centrul Iaşiului. Femeia a pierdut controlul maşinii într-o curbă, a lovit un colţ de clădire, apoi a intrat în plin într-o autoutilitară care era staţionată pe partea dreaptă. Lângă autoutilitară se aflau mai mulţi muncitori ai societăţii Citadin, din subordinea primăriei, care făceau nişte lucrări.

Patru dintre aceştia au murit, iar alţi patru au fost răniţi şi au fost duşi la spital. Unul dintre ei se află în stare critică, având ruptură de splină, dar şi alte traumatisme severe.

Femeia care a comis accidentul a fost transportată la spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, iar în urma testării i-a ieşit o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ea a refuzat să fie internată. Femeia are 37 de ani şi este agent comercial.

Un martor la accident a precizat că maşina pe care aceasta o conducea rula cu viteză foarte mare şi că impactul a fost unul deosebit de puternic.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Conducerea Citadin a precizat că angajaţii societăţii lucrau pe timpul nopţii pentru a nu fi perturbat traficul, în condiţiile în care zona este una foarte aglomerată. Toţi muncitorii Citadin au primit liber în cursul zilei de vineri.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.