O persoană a murit şi alte şapte au fost rănite într-un accident produs, vineri seara, în judeţul Galaţi, după ce două autoturisme s-au ciocnit. Evenimentul rutier a fost provocat de un şofer austriac, care a depăşit într-o curbă fără vizibilitate şi a lovit o altă maşină. ISU Galaţi a activat Planul Roşu de Intervenţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Galaţi, vineri seara, un cetăţean austriac, care conducea un autoturism în localitatea Berheci, dinspre Bârlad către Tecuci, a făcut o depăşire, într-o curbă fără vizibilitate şi încălcând linia continuă. Maşina sa s-a ciocnit frontal cu un autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului, a murit şoferul celei de-a doua maşini, iar alte şapte persoane au fost rănite, trei dintre acestea aflându-se în autoturismul care a provocat accidentul, inclusiv şoferul, şi patru din a doua maşină.

Cei şapte răniţi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, patru cu ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi trei cu ambulanţe SMURD, arată Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi a activat Planul Roşu de Intervenţie, întrucât primele informaţii indicau că în accident au fost implicate trei autoturisme şi mai multe persoane, dintre care cel puţin una încarcerată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.