Procurorii gălăţeni au început urmărirea penală in rem pentru trei infracţiuni în cazul bărbatului de 31 de ani ajuns la spital, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu mai multe plăgi împuşcate. Anchetatorii continuă cercetările, urmând să stabilească un cerc de suspecţi în această cauză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, a fost începută urmărirea penală in rem pentru tentativă de omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice în cazul bărbatului ajuns la spital cu mai multe plăgi împuşcate. De asemenea, procurorii continuă investigaţiile şi vor stabili un cerc de suspecţi în acest caz.

Poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de către reprezentanţii Spitalului Judeţean Galaţi despre faptul că un bărbat de 31 de ani s-a prezentat la Unitatea de Primire Urgenţe, având mai multe plăgi împuşcate.

El a fost adus la unitatea spitalicească cu un taxi, fiind conştient în momentul când s-a prezentat acolo, iar cadrele medicale i-au acordat îngrijiri medicale.

Iniţial, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe, dar după ce au fost prezentate concluziile medico-legale a fost schimbată încadrarea juridică.

Ancheta este coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, oamenii legii urmând să stabilească toate aspectele care au dus la acest incident şi să-i tragă la răspundere pe cei implicaţi.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.