Două persoane au fost rănite după ce au intrat cu maşina, vineri seară, într-un refugiu de tramvai din Piaţa Iancului din Capitală, victimele fiind transportate la spital, una în stare gravă şi cealaltă cu răni uşoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc în jurul orei 20.15, în Piaţa Iancului din Capitală, după ce şoferul unui autoturism înmatriculat în Franţa a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat într-un refugiu de tramvai, a declarat, pentru News.ro, comisarul-şef Ovidiu Munteanu, de la Brigada Rutieră a Capitalei.

În urma accidentului, şoferul şi un alt bărbat aflat în maşină, cu vârsta între 30 şi 40 de ani, au fost răniţi, dintre care unul grav. Echipajele SMURD au transportat unul dintre răniţi la Spitalul Floreasca şi pe celălalt la Spitalul Sfântul Pantelimon, a precizat Ovidiu Munteanu.

În zona accidentului se poate circula doar pe linia de tramvai.

Poliţiştii rutieri fac cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.