Două persoane au fost arestate preventiv, iar una este cercetată sub control judiciar, în urma mai multor percheziţii desfăşurate în oraşele Oneşti şi Braşov, la persoane suspectate că făceau ”operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive”. Anchetatorii au ridicat în urma descinderilor 800 de ţigări cu substanţe psihoactive, dar şi un pistol cu bile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii organizate Bacău, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale – IGPR, sub coordonarea DIICOT Bacău, au făcut miercuri şapte percheziţii domiciliare în municipiile Oneşti şi Braşov.

Acţiunea a vizat ”probarea activităţii infracţionale” a unor persoane suspectate că făceau ”operaţiuni” cu substanţe care au efecte psihoactive.

”În urma percheziţiilor, au fost ridicate în vederea cercetărilor 800 de ţigarete confecţionate artificial conţinând substanţe cu efecte psihoactive, dispozitive, instrumente şi ambalaje folosite pentru prepararea, porţionarea şi administrarea substanţelor, un pistol cu bile, telefoane mobile, laptop-uri, 4.020 de euro şi 7.100 de lei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române, publicat sâmbătă.

Şase persoane au fost audiate la sediul DIICOT Bacău, apoi două dintre acestea au fost reţinute şi ulterior arestate preventiv, în timp ce una este cercetată sub control judiciar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.