Patru persoane, printre care şi un copil în vârstă de 9 luni, au fost rănite, luni seara, într-un accident petrecut în judeţul Dolj, după ce maşina în care se aflau a intrat într-o fântână din beton de pe marginea unui drum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj, accidentul a avut loc, luni seara, pe DN 6, în localitatea Brădeşti, după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat într-o fântână din beton de pe marginea drumului.

În autoturism se aflau doi bărbaţi, o femeie şi un copil în vârstă de 9 luni.

La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje medicale. Victimele erau conştiente şi prezentau diverse leziuni care nu erau de natură a le pune viaţa în pericol, au precizat poliţiştii.

Iniţial, doar două persoane au solicitat să fie transportate la spital, dar în cele din urmă toţi cei patru răniţi au mers la o unitate spitalicească pentru îngrijiri medicale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.