Poliţiştii din Craiova au folosit armamentul din dotare, vineri după-amiază, pentru oprirea unui şofer care a refuzat să oprească la semnalul regulamentar, având permisul suspendat. Ca să scape, bărbatul a abandonat maşina, dar a fost prins câteva ore mai târziu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, vineri, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova, în timp executau serviciul de supraveghere şi control al circulaţiei pe bulevardul Ştirbei Vodă din Craiova, au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism BMW.

Şoferul a refuzat să oprească, poliţiştii reuşind să observe că la volan era un bărbat, despre care existau date că are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. Poliţiştii au pornit în urmărirea lui până în cartierul Catargiu, acolo unde au fost trase mai multe focuri de armă, bărbatul reuşind să fugă după ce a abandonat maşina.

După câteva ore, poliţiştii au reuşit identificarea şi prinderea bărbatului în vârstă de 45 de ani din Craiova. Cu această ocazie, oamenii legii au stabilit că şoferul nu a fost rănit în urma focurilor de armă trase asupra maşinii respective.

Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere. El avea suspedat permisul de conducere pentru că nu a acordase prioritate pietonilor.

Un incident similar a avut loc şi în urmă cu două zile în Craiova. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.