Pompierii doljeni intervin la această oră pentru scoaterea a două persoane surprinse de un mal de pământ în timp ce executau o lucrare, în zonă deplasându-se mai multe echipaje de intervenţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pompierii intervin pentru scoaterea a două persoane care executau lucrări de construcţie şi au fost surprinse de un mal de pământ, fiind acoperite în totalitate.

Evenimentul a avut loc în municipiul Craiova, pe strada Unirii.

La locul evenimentului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri cu o autospecială de descarcerare grea şi un container de tip multirisc (cu
accesorii de descarcerare, asigurare şi stabilizare, care permit derularea misiunilor de cautare-salvare în medii greu accesibile).  De asemenea, la faţa locului se află o ambulanţă SMURD şi un echipaj medical aparţinând Serviciului de Ambulanţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.