Scafandrii au găsit, duminică după-amiază, corpul neînsufleţit al băiatului de 14 ani dat dispărut sâmbătă seara, după ce a mers la scăldat în Jiu împreună cu fratele său de 9 ani, care, de asemenea, s-a înecat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Copilul era căutat de către pompieri şi scafandri, iar corpul acestuia a fost găsit la o distanţă de aproximativ doi kilometri de locul unde se presupune că ar fi intrat în apă împreună cu fratele lui de nouă ani.

Potrivit Poliţiei Dolj, părinţii au confirmat identitatea băiatului găsit decedat. Un localnic susţine că ar fi văzut copilul de 14 ani sâmbătă seară, în zona râului. Băiatul era desculţ şi avea doar pantaloni scurţi pe el.

Adolescentul şi fratele său de nouă ani, din localitatea Braloştiţa, au mers sâmbătă la scăldat în râul Jiu, în zona Filiaşi. Sâmbătă seară, copilul mai mic a fost găsit înecat şi tot atunci a fost dat dispărut băiatul de 14 ani, el fiind căutat atât sâmbătă seară, cât şi duminică, de scafandri şi de echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.