Doi tineri suspectaţi că, săptămâna trecută, l-au înţepat în spate cu un obiect ascuţit pe un adolescent de 18 ani, la Craiova, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Ei au fost prinşi în timp ce încercau să iasă din ţară, printr-un punct de trecere a frontierei din judeţul Arad.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, în 13 septembrie, prin 112, despre faptul că, pe strada Calea Unirii din Craiova, a avut loc o altercaţie spontană.

"Din primele verificări s-a stabilit faptul că, în timp ce se afla în faţa unui local de alimentaţie publică din Craiova, un tânăr de 18 ani, din comuna Vela, a fost lovit cu un obiect înţepător, de către o persoană necunoscută. Persoana vătămată a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, poliţiştii demarând cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe", au precizat reprezentanţii Poliţiei Dolj.

În urma cercetărilor, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova au stabilit că la agresiune ar fi participat doi tineri, unul de 17 ani şi altul de 19 ani, ambii din Craiova.

"Întrucât poliţiştii au solicitat consemnul la frontiera de stat a României, în noaptea de marţi spre miercuri, persoanele în cauză au fost identificate şi reţinute într-un punct de trecere a frontierei, din judeţul Arad. La nivelul IPJ Dolj s-a constituit o escortă formată din poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova, care i-a adus pe cei doi la sediul secţiei, în vederea continuării cercetărilor", a mai precizat sursa citată.

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a celor doi tineri pentru lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. 

Cei doi au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj, urmând ca joi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunerile corespunzătoare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.