Doi tineri din Kosovo care încercau să intre ilegal, pe jos, din Serbia în România, pentru a ajunge într-un stat din vestul Europei au fost prinşi, sâmbătă, de poliţiştii de frontieră din Timiş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Două persoane au fost observate, sâmbătă dimineaţă, între localităţile Valcani şi Beba Veche, în culturile agricole din apropierea frontierei, de operatorul Sistemului Optronic de Supraveghere Attica de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, judeţul Timiş.

Poliţiştii de frontieră şi angajaţi de la Poliţia Sânnicolau Mare au intervenit şi au descoperit în zonă doi bărbaţi, ascunşi într-un lan de porumb. Aceştia au fost transportaţi la sediul Poliţiei de Frontieră, pentru cercetări.

În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbaţii, în vârstă de 20 şi 25 ani, sunt din Kosovo, ei declarând că au plecat din Serbia pe jos, cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În cauză se fac cercetări pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, fiind anunţate şi autorităţile sârbe pentru cercetarea în comun a incidentului şi punerea în aplicare a acordului de readmisie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.