Doi bărbaţi din judeţul Olt au fost arestaţi preventiv pentru trafic de minori, unul pentru că ar fi racolat o fată de 15 ani, pe care a obligat-o să se prostitueze în Spania timp de mai multe luni, iar al doilea ar fi obligat-o pe aceeaşi fată să se prostitueze în Caracal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Olt, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, sub coordonarea DIICOT Olt, au depistat doi bărbaţi de 42 şi de 28 de ani, ambii din Caracal, cercetaţi pentru trafic de minori.

Astfel, bărbatul de 28 de ani este suepectat că, în cursul lunii septembrie 2017, ar fi racolat o fată în vârstă de 15 ani, pe care ar fi transportat-o în Spania şi ar fi obligat-o să se  prostitueze, până în luna ianuarie 2018. Celălalt bărbat este suspectat că, în cursul lunii trecute ar fi racolat-o pe aceeaşi minoră, obligând-o să se prostitueze la Caracal.

Cei doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.