O femeie a găsit o geantă în care se aflau peste două mii de lei şi un telefon mobil pe o bancă din Craiova şi a predat-o Poliţie, oamenii legii reuşind să găsească persoana care le uitase.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor al Inspectoratului de Poliţie Dolj, o femeie în vârstă de 44 de ani din Craiova, Leonora Teicu, a mers la sediul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Craiova, spunând că în timp ce mergea spre casă a găsit o geantă neagră pe o bancă din apropierea unui centru comercial din cartierul Rovine, situat în zona gării.

“Încercînd să afle identitatea persoanei care şi-a uitat sau pierdut bunul, Teicu Leonora a deschis geanta respectivă, moment în care a observat că în interior se aflau suma de 2.139 de lei, un telefon mobil şi o carte de identitate aparţinând unei femei din comuna Pleniţa, judeţul Dolj”, spun poliţiştii.

Pentru că nu a putut lua legătura cu proprietara bunurilor, femeia a mers la sediul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi pentru a preda geanta găsită.

Între timp, poliţiştii din cadrul SRPT Craiova au reuşit să o găsească pe proprietara bunurilor, fiind vorba de o femeie de 60 de ani, pe care au rugat-o să se prezinte la sediu. Aceasta a venit şi i-a fost restituită geanta cu bunurile existente, ea spunând că nu lipseşte nimic.

Femeia care a găsit geanta şi a dus-o la poliţie a primit o diplomă din partea şefului Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Craiova, "pentru spiritul civic de care a dat dovadă".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.