Poliţiştii din Craiova au folosit armamentul din dotare şi au tras mai multe focuri de armă pentru prinderea unui şofer care a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii. Şoferul a rămas fără permis şi a primit o amendă de 2.320 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Dolj, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au efectuat miercuri după-amiază semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care circula pe strada Decebal din Craiova. Şoferul a refuzat să oprească, iar poliţiştii au pornit în urmărirea lui. La un moment dat, poliţiştii au tras focuri de armă în plan vertical, dar şi asupra pneurilor autoturismului, reuşind în cele din urmă prinderea şoferului.

El este cercetat pentru neoprirea la semnalul regulamentar al poliţiştilor, depăşirea coloanei de autovehicule aflate în aşteptare, trecerea la culoarea roşie a semaforului electric, neacordarea de prioritate pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii şi circulaţia pe contrasens. Şoferul, în vârstă de 30 de ani, a fost amendat cu 2320 de lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.