Nouă persoane au ajuns la spital după ce un autoturism a lovit o căruţă, pe drumul naţional (DN) 13 E, la ieşire din Sfântu Gheorghe spre DN 11. Traficul în zona în care s-a produs accidentul este întrerupt, circulaţia fiind deviată pe o rută ocolitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc sâmbătă seară, pe DN 13 E, la ieşire din Sfântu Gheorghe spre intersecţia cu DN 11, în judeţul Covasna.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Covasna, Nicoleta Marin, un autoturism a lovit o căruţă în care se aflau zece persoane.

Nouă persoane au fost rănite şi transportate la spital, potrivit sursei citate.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii fac cercetări la locul accidentului, iar traficul este oprit pe DN 13 E, circulaţia rutieră fiind deviată pe ruta DN 12 prin Sfântu Gheorghe -  DJ 103 B - DN 11, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.