O femeie însărcinată dintr-o localitate din judeţul Constanţa a fost preluată cu o autoşenilată şi dusă la ambulanţă pentru a fi transportată la spital, după ce spusese cadrelor medicale că are contracţii, sarcina acesteia având aproximativ 36 de săptămâni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, o autoşenilată venită în sprijin de la ISU Galaţi a mers luni după-amiază în localitatea Călugăreni pentru a prelua o femeie însărcinată în 36 de săptămâni, care anunţase că are contracţii.

Femeia a fost dusă cu autoşenilata la Gălbiori, acolo unde o aştepta o ambulanţă de la Serviciul Judeţean, aceasta urmând să o transporte la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Femeia a mai spus echipelor de intervenţie că se află la cea de-a doua sarcină.

La ora transmiterii acestei ştiri, ambulanţa se îndreaptă spre unitatea medicală.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.