Patru bărbaţi din judeţul Cluj au fost arestaţi preventiv pentru şantaj şi proxenetism, poliţiştii spunând că unul dintre ei a ameninţat un alt bărbat de la care a cerut 500, 3.000 şi 6.000 de euro ca să nu divulge că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 16 ani care se prostitua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei patru bărbaţi din Floreşti, judeţul Cluj, au fost reţinuţi duminică, pentru şantaj şi proxenetism, iar apoi Judecătoria Cluj-Napoca a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Cluj, publicat miercuri, ”în perioada august-noiembrie, unul dintre cei în cauză, un bărbat, de 27 de ani, din Floreşti, ar fi obţinut foloase patrimoniale în urma practicării prostituţiei de către o minoră de 16 ani şi i-ar fi asigurat acesteia clienţi”.

Anchetatorii arată că ulterior, în perioada noiembrie-decembrie, tânărul a cerut bani de la un bărbat pentru a nu divulga că acesta, dar şi angajaţi de-ai lui, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minora. 

”Astfel, cel în cauză l-ar fi constrâns prin ameninţări şi agresiuni fizice pe bărbatul respectiv să-i dea 500, 3.000 şi 6.000 de euro”, se mai arată în comunicat.

Inculpatul ar fi fost ajutat de ceilalţi trei suspecţi în acţiunile sale, care sunt cercetaţi pentru complicitate la şantaj şi proxenetism, mai arată anchetatorii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.