Cinci dintre răniţii din accidentul de pe DN1, din judeţul Cluj, au suferit traumatisme severe şi au intrat direct în sălile de operaţie. Trei dintre ei sunt minori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cinci persoane au suferit traumatisme severe şi au intrat în sala de operaţii imediat ce au ajuns la unităţile de primiri urgenţe. Persoane au fost în stare critică şi au fost prioritizate pentru transferul la unităţile spitalicesti”, au anunţat, sâmbătă seară, reprezentanţii ISU Cluj.

Potrivit acestora, este vorba despre doi adulţi şi trei minori.

În plus, pompierii au precizat că ceilalţi ocupanti ai microbuzului au suferit multiple traumatisme, dar fără a fi severe. Un singur minor a suferit traumatisme uşoare.

În microbuzul care s-a răsturnat se aflau 11 persoane, toate fiind rănite. Zece persoane au fost transportate la spitale din Cluj-Napoca, iar un băriat de 17 ani, grav rănit, a fost dus la Târgu Mureş.

Opt dintre răniţi sunt minori, fiind elevi de la o şcoală din Bacău.

Poliţiştii au stabilit că microbuzul efectua o cursă ocazională, dar nu s-a stabilit deocamdată de unde veneau sau unde mergeau elevii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.