Circulaţia pe DN 1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, a fost deviată, luni după-amiază, pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, din cauza aglomeraţiei. De asemenea, traficul rutier dinspre Braşov şi Râşnov către staţiunea Poiana Braşov, restricţionat din cauza numărului mare de maşini, a fost reluat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că, începând cu ora 14.10, din cauza aglomeraţiei, a fost luată măsura devierii circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN 1A Săcele - Cheia - Ploieşti.

De asemenea, a fost deviat traficul de pe DN 73A Râşnov - Predeal pe DN 73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN1A, fie către Piteşti pe DN73 şi apoi spre Bucureşti pe autostrada A1.

Totodată, Centrul Infotrafic informează că traficul către staţiunea Poiana Braşov nu mai este restricţionat. Începând cu ora 13.20, din cauza numărului mare de maşini, poliţiştii rutieri au restricţionat circulaţia dinspre Braşov (pe DN1E) şi Râşnov (pe DN73) către Poiana Braşov. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.