Circulaţia feroviară a fost reluată, vineri, în condiţii normale, în zona Chiajna, după aproximativ opt ore în care s-a circulat pe un singur fir din cauza furtului cablurilor de semnalizare, anunţă CFR SA. La această oră, în Gara de Nord din Bucuresti, un tren care urma să sosească de la Deva, prin Craiova, are întârziere de 85 de minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La ora 16.15, circulaţia feroviară s-a reluat în condiţii normale de trafic pe relaţia Chiajna - Grădinari, a precizat Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CFR SA.

Ea a mai spus că reprezentanţii Poliţiei TF au permis la ora 12.30 accesul angajaţilor CFR pentru a începe lucrările de înlocuire a cablurilor furate şi reparaţii.

CFR SA anunţase că pentru înlocuirea cablurilor de semnalizare furate din zona Chiajna-Grădinari se va interveni după ce poliţiştii vor termina măsurătorile şi vor încerca să ia amprente.

Mai multe trenuri au avut, vineri, întârziere, instalaţia de dirijare a traficului din zona Chiajna-Grădinari devenind nefuncţională, după ce hoţii au furat cablurile de semnalizare.

"Instalaţia de semnalizare şi dirijare a traficului din zona Chiajna-Grădinari este nefuncţională, ciculaţia se desfăşoară, până la remediere, pe un singur fir,  prin comandă telefonică", au anunţat reprezentanţii CFR SA, la ora 8.20

La această oră, un singur tren mai are întârziere (85 de minute) la sosirea în Gara de Nord, IR 1824, care vine de la Deva prin Craiova.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.