CFR a anulat 74 de trenuri, între Bucureşti şi Constanţa circulându-se cu plug antemergător din cauza ninsorii viscolite şi a formării sulurilor de zăpadă. În Gara de Nord, cele mai mari întârzieri, de 350, respectiv 215 minute, le aveau două trenuri InterRegio care veneau de la Timişoara şi Deva.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CFR Călători a anulat 14 trenuri InterRegio, majoriatea între Bucureşti şi Constanţa, dar şi între Bucureşti şi Craiova.

Două dintre trenurile InterRegio care fac legătura între Bucureşti şi Craiova au fost anulate, de alfel, şi pentru ziua de sâmbătă.

Totodată, au fost anulate 58 de trenuri Regio, cele mai multe dintre ele deservind partea de est a ţării.

LISTA TRENURILOR

Între Bucureşti şi Constanţa se circulă cu plug antemergător din cauza ninsorii viscolite şi a formării sulurilor de zăpadă, precizează reprezentanţii CFR, într-un mesaj pe Facebook.

"Trenul IR 12890 de la Constanţa la Bucureşti Nord, cu plecare la ora 15:00 din Constanţa, la ieşirea din Palas a lovit un sul de gheaţă, plugul locomotivei fiind avariat. Trenul a fost remorcat cu locomotivă de ajutor şi regarat înapoi în Gara Constanţa în jurul orei 16h40. La ora 17h30 a fost repus în circulaţie către Bucuresti. Cei aproximativ 400 de pasageri au primit ceai în Constanţa", mai spun reprezentanţii companiei de căi ferate.

Lista trenurilor anulate pentru se actualizează în funcţie de evoluţia condiţiilor meteo şi a situaţiei din teren, potrivit CFR.

În Gara de Nord, cele mai mari întârzieri le aveau, vineri seara, două trenuri InterRegio care veneau de la Timişoara şi Deva.

Cele două trenuri aveau întârzieri de 350, respectiv 215 minute. Un alt tren, care venea de la Galaţi, avea două ore întârziere. Totodată, un tren Regio care urma să plece la Buzău avea o întârziere de 95 de minute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.