Poliţiştii buzoieni caută un şofer care a accidentat mortal un bărbat de 67 de ani, marţi seară, pe DN 2 (E 85), şi a fugit de la locul faptei, fiind instituite inclusiv filtre în trafic pentru găsirea acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, Doiniţa Mihalache, a declarat că un şofer este cel care a sunat marţi seară la numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa că pe DN 2 (E 85), în afara localităţii Oreavu, se află o persoană accidentată.

Victima, un bărbat în vârstă de 67 de ani din Râmnicu Sărat, era deja decedată când au ajuns poliţiştii la faţa locului. Anchetatorii au stabilit că bărbatul a fost lovit de o maşină.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, masina care a lovit pietonul este un SUV cu numere de Bucureşti, iar şoferul a fugit de la locul accidentului. Sursele citate spun că bărbatul a fost lovit iniţial de SUV, apoi a fost proiectat în alt autoturism.

Poliţiştii îl caută acum pe şoferul fugar, instituind inclusiv filtre în trafic.

Tot marţi seară, un accident de circulaţie s-a produs şi pe raza localităţii buzoiene Albeşti. Un bătrân de 90 de ani a murit după ce a fost lovit de o autoutilitară condusă pe DN 2 C, din direcţia Pogoanele către Buzău, de un tânăr de 27 de an din Scorţoasa, judeţul Buzău.

Poliţiştii au întocmit în ambele cazuri dosare penale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.