Tânărul de 21 de ani din Săcele, judeţul Braşov, acuzat că şi-a stropit iubita însărcinată cu o substanţă inflamabilă şi i-a dat foc, în urma unui conflict, a fost reţinut. Acesta va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de tentativă de omor..

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Braşov, tânărul de 21 de ani din Săcele care a avut un conflict cu iubita sa de 17 ani pe care a stropit-o cu o substanţă inflamabilă şi i-a dat foc a fost reţinut pentru 24 de ore. 

El va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare pentru tentativă de omor. 

În cursul zilei de marţi, tânărul a avut un conflict cu iubita sa, alimentat de gelozie. El i-a dat foc, iar rudele fetei au intervenit pentru a o salva.

Tânăra este însărcinată şi, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, care a trimis la locul incidentului un echipaj SMURD de terapie intensivă cu medic, are arsuri pe mâini, torace şi faţă, ea fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.