O bătrână de 78 de ani din localitatea braşoveană Dumbrăviţa a murit, joi seară, în urma unui incendiu izbucnit în casa sa, sora acesteia având nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit un atac de panică când a aflat de decesul femeii. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale pentru stingerea flăcărilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul a izbucnit, joi seară, la acoperişul casei din localitatea braşoveană Dumbrăviţa, dar fumul gros a cuprins întreaga locuinţă, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii (ISU) Braşov.

FOTO: ISU Braşov
FOTO: ISU Braşov

Femeia de 78 de ani, care locuia singură, a murit, cel mai probabil intoxicată cu fum. 

Pompierii au intervenit cu patru autospeciale şi au reuşit să stingă flăcările înainte ca incendiul să se extindă şi la casele învecinate.

”S-a intervenit cu câte o autospecială de la Codlea şi Dumbrăviţa şi două autospeciale de la Braşov. S-a reuşit localizarea incendiului înainte ca acesta să se extindă la casele învecinate. Din păcate o femeie de 78 de ani a fost găsită decedată“, a declarat Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al ISU Braşov.

FOTO: ISU Braşov
FOTO: ISU Braşov

Sora femeii decedate, care locuieşte în aceeaşi localitate, a suferit un atac de panică când a aflat despre incendiu şi a avut nevoie îngrijiri medicale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.