Pompieri din judeţele Braşuv, Covasna şi Mureş caută un copil de cinci ani luat de apele pârâului Berivoi din Făgăraş, judeţul Braşov, după ce a căzut din căruţa în care se afla împreună cu tatăl său şi cu trei fraţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, 18 pompieri din trei judeţe (Braşov, Covasna şi Mureş) caută un copil de cinci ani care a căzut vineri seară în apele pârâului Berivoi din Fărăraş, judeţul Braşov.

Reprezentantul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Braşov, subcomisarul Marian Ionuţ, a declarat pentru News.ro că băieţelul se afla împreună cu tatăl său şi cu trei fraţi într-o căruţă trasă de cal, care s-a răsturnat.

”În Făgăraş un copil în vârstă de cinci ani a fost luat de ape. Împreună cu tatăl său şi trei fraţi au încercat să treacă râul Berivoi cu o căruţă tractată de cal. Văzând că apa este adâncă şi prezintă un curs rapid, tatăl a încercat să întoarcă atelajul, moment în care s-a răsturnat. Cu excepţia minorului, care a fost luat de ape, celelalte persoane au reuşit să ajungă la mal. La faţa locului sunt mai multe echipaje ISU şi echipaje ale Poliţiei municipiului Făgăraş care îl caută pe copil”, a declarat Marian Ionuţ.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.