Două surori în vârstă de 15 şi 17 ani din judeţul Botoşani au fost transportate la spital, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, ele fiind găsite de echipajul medical în stare de semiconştienţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, în noaptea de luni spre marţi, a fost primit un apel la 112 legat de faptul că două fete din satul Mitoc s-au intoxicat cu monoxid de carbon, la faţa locului deplasându-se un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă şi o ambulanţă din partea Serviciului Judeţean.

Cadrele medicale ajunse la faţa locului au descoperit două surori, în vârstă de 15 şi 17 ani, care erau semiconştiente, acestea fiind intoxicate cu monoxidul de carbon rezultat de la soba din camera lor.

Descoperirea a fost făcută de părinţii fetelor, ei fiind cei care au alertat autorităţile.

Cele două fete au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Botoşani pentru îngrijiri medicale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.