Bărbatul implicat în accidentul de marţi seară, din Sectorul 2 al Capitalei, în care o persoană a murit, alta a fost rănită şi mai multe autoturisme au fost cuprinse de flăcări, reţinut miercuri, a fost arestat pentru 30 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"In urma propunerii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, magistraţii au luat măsura arestarii preventive pentru o perioadă de 30 de zile faţă de bărbatul in varsta de 40 de ani, care a fost implicat in accidentul rutier din data de 07 noiembrie", au anunţat joi reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Miercuri seară, aceştia transmiteau că s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 40 de ani implicat în accidentul de marţi seară în care o femeie de 35 de ani a murit, iar o tânără de 18 ani a fost grav rănită.

”Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infractiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului”, comunica Brigara Rutieră.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.



”Având în vedere că cercetările sunt în desfăşurare şi că orice date referitoare la dinamica accidentului pot impieta asupra cursului anchetei, aceste informaţii vor face obiectul unei comunicari ulterioare”, au mai precizat reprezentanţii Brigăzii Rutiere.

Potrivit acestora, accidentul s-a produs, marţi seară, în jurul orei 22.15 între două maşini aflate în mişcare. Ulterior una dintre acestea a luat foc, iar alte patru autoturisme staţionate au fost avariate, unele dintre ele luând foc.

O femeie a murit, iar o tânără de 18 ani a fost grav rănită, fiind trasportată la Spitalul Floreasca.

Martorii accidentului au declarat, pentru Digi24, că echipele de intervenţie au ajuns abia după aproape jumătate de oră la locul accidentului, iar victimele ar fi fost scoase din maşină de celălalt şofer implicat în accident, care ulterior a fugit.

De asemenea, martorii au precizat că s-a încercat stingerea incendiului cu stingătoare, până la sosirea pompierilor.

În urma verificărilor poliţiştilor, a fost identificat şoferul celei de-a doua maşini, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani, care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0.28 miligrame la mie alcool pur în aerul expirat.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.