Un bărbat de 64 de ani, care a fost surprins de prăbuşirea unui mal de pământ, în timp ce efectua lucrări la reţeaua de canalizare, pe o stradă din Sectorul 6 al Capitalei, a fost extras de salvatorii detaşamentului special al ISU şi transportat la Spitalul Universitar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Detaşamentul Special de Salvatori al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov a extras, marţi, de sub un mal de pământ, un bărbat care efectua lucrări la reţeaua de canalizare de pe Strada Dreptăţii din Sectorul 6 al Capitalei.

Bărbat surprins de prăbuşirea un mal de pământ în Sectorul 6 al Capitalei/Foto: ISU Bucureşti - Ilfov
Bărbat surprins de prăbuşirea un mal de pământ în Sectorul 6 al Capitalei/Foto: ISU Bucureşti - Ilfov

Pe toată durata operaţiunii, bărbatul, care a fost prins în pământ până la brâu, a fost conştient, au declarat reprezentaţii ISU Bucureşti - Ilfov.

După ce a fost scos din şanţ, bărbatul a fost transportat la Spitalul Universitar din Capitală, pentru investigaţii medicale. Adâncimea şanţului în care s-a petrecut accidentul era de şapte-opt metri, potrivit aceloraşi surse. La intervenţie au participat două autospeciale SMURD, precum şi o maşină de pompieri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.