Un bărbat a fost găsit decedat, duminică, pe marginea unui drum din judeţul Botoşani, el murind cel mai probabil din cauza frigului. Poliţiştii au deschis un dosar pentru moarte suspectă, iar necropsia urmează să afle care a fost cauza decesului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, oamenii legii au fost anunţaţi duminică despre faptul că trupul neînsufleţit al unui bărbat în vârstă de 73 de ani a fost găsit pe un drum din localitatea Broscăuţi. Cadrele medicale sosite la faţa locului nu au făcut decât să constate decesul acestuia.

Anchetatorii nu au găsit urme de violenţă pe corpul bărbatului, fiind posibil ca decesul să fi survenit din cauza frigului. Totodată, lângă bărbat se afla căruţa cu care bărbatul plecase de acasă, dar şi o sticlă în care se afla alcool.

Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

De asemenea, poliţiştii au întocmit dosar penal în acest caz pentru moarte suspectă, continuând cercetările pentru a stabili cu exactitate cum a avut loc evenimentul.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.