Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Timişoara, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce ar fi racolat pe internet trei fete cu vârste cuprinse între şase şi 14 ani, de la care a obţinut imagini şi fotografii cu caracter sexual explicit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii de la Combaterea Criminalităţii Organizate şi procurorii DIICOT Cluj au făcut o percheziţie la locuinţa bărbatului de 49 de ani, din Timişoara, suspectat de traffic de minori şi pornografie infantilă.

Conform Poliţiei Cluj, în perioada 2013 - 2015, bărbatul ar fi racolat prin intermediul unor adrese de poştă electronică şi aplicaţii de internet trei fete cu vârsta cuprinsă între 6 şi 14 ani, de la care a obţinut în mod repetat imagini şi fotografii cu caracter sexual explicit. În urma perchiziţiei, au fost ridicate mai multe calculatoare, laptopuri, hard-diskuri, pe care au fost descoperite, stocate mai multe fotografii şi peste 300 de filme cu minorele în cauză.

Bărbatul a fost audiat la DIICOT, iar Tribunalului Cluj a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.