Un bărbat din municipiul Roman a fost dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră după ce şi-a împins tatăl în vârstă de 70 de ani de la balconul unui apartament de la etajul al treilea, apoi a fugit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ, poliţiştii caută un bărbat în vârstă de 30 de ani din municipiul Roman, care cu o zi în urmă şi-a împins tatăl de la balconul unui apartament de la etajul al treilea al unui bloc din zona "Pietonal". 

În imagini filmate de un martor se vede cum victima - un bărbat de 70 de ani - s-a lovit de acoperişul balconului de la etajul întâi, apoi a căzut pe zăpada din faţa magazinelor de la parterul blocului. Martorii spun că cei doi bărbaţi s-ar fi certat, bătrânul ar fi vrut să plece, dar pentru că uşa apartamentului era încuiată a escaladat balconul, fiind împins de către fiul său, care apoi a fugit, conform presei locale. 

În prezent, bărbatul în vârstă de 70 de ani este internat la Spitalul din Roman, având multiple traumatisme.

“Din momentul confirmării faptei şi a preluării anchetei de către procurorul criminalist, mai multe echipaje de poliţie au fost mobilizate pentru depistarea celui în cauză, care se sustrage urmării penale”, au precizat reprezentanţii IPJ Neamţ.

Bărbatul se numeşte Călin Cătălin Vârgolici şi are 30 de ani, iar Poliţia a făcut publice semnalmentele acestuia - înălţime 1,8 metri, aproximativ 85 de kilograme, constituţie atletică, este nebărbierit, faţa ovală, ochi căprui, părul negru.

Bărbatul a fost dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră, iar Poliţia Neamţ face apel la persoanele care pot oferi informaţii despre acesta să sune la 112 sau la cea mai apropiată unitate de poliţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.