Bancomatul unei sucursale bancare din Braşov a fost aruncat în aer azi-noapte, iar poliţiştii fac cercetări pentru a-i identifica pe autori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii braşoveni au fost sesizaţi, la ora 3.34, prin apel la 112, că într-o unitate bancară din municipiu a avut loc o explozie. S-a constituit echipă operativă formată din poliţişti de la Investigaţii Criminale, Criminalistică şi de la Ordine publică, iar la faţa locului aceştia au constatat faptul că uşa şi geamul de la accesul dinspre stradă în sucursala bancară, cât şi un bancomat au fost dislocate din locul în care se aflau, părţi din acestea fiind împrăştiate pe trotuarul şi carosabilul din faţa sucursalei.

La această oră, se fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi identificarea autorilor. A fost conturat un cerc de suspecţi.

Unitatea bancară este din cartierul Răcădău.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.