Cinci copii care s-ar fi înecat în râul Siret, în judeţul Bacău, au fost căutaţi, duminică seară, de pompieri cu două bărci. Una dintre victime a fost găsită şi s-au făcut manevre de resuscitare, dar acestea nu au dat rezultat, fiind declarat decesul. Între timp, au fost găsite alte trei victime, fiind supuse manevrelor de resuscitare. Ulterior, ISU Bacău a anunţat că a fost găsită şi ultima victimă, toate fiind declarate decedate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit ISU Bacău, a fost declarat decesul tuturor celor cinci victime.

Dintre acestea, două aveau 14 ani, două - 17 ani, iar a cincea avea 18 ani.

UPDATE - ISU Bacău a anunţat ulterior că manevrele de resuscitare nu au dat rezultat în cazul primei victime, fiind declarat decesul.

Alte trei victime au fost găsite, fiind făcute manevre de resuscitare.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău au anunţat că intervin cu mai multe autospeciale pentru găsirea unor persoane înecate în râul Siret, în satul Cotu Grosului, comuna Filipeşti.

De asemenea, au venit în sprijin pompieri şi mijloace de intervenţie de la ISU Neamţ.

"La sosirea la faţa locului, se pare că este vorba de 5 minori înecaţi. Se caută cu ajutorul a 2 bărci", au precizat reprezentanţii ISU Bacău.

Potrivit acestora, una dintre victime a fost găsită şi se efectuează manevre de resuscitare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.