Un al doilea agresor al bărbatului ajuns în comă la spital după o dispută pe o terasă din Mioveni a fost arestat pentru 24 de ore de catre Politia Mioveni. Victima agresiunii a fost operată la Spitalul Judeţean Argeş, dar este tot în comă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

IPJ Argeş a anunţat vineri că a fost identificat încă un bărbat care ar fi fost în incinta localului în care a avut loc conflictul si care ar fi participat la agresiune.

Acesta este din Mioveni şi are 29 de ani.

Şi el şi bărbatul reţinut cu o zi în urmă au fost arestaţi pentru 24 de ore.

Victima agresiunii a fost operată la Spitalul Judeţean Argeş, dar este tot în comă.

Poliţiştii din Argeş au anunţat, joi seară, că un bărbat de 61 de ani a fost agresat pe teresa unui local din Mioveni, pe fondul unui conflict spontan cu un alt bărbat. Agresorul, în vârstă de 40 de ani, recidivist, era supărat că patronul localului nu i-a mai permis accesul în incintă de câteva zile şi a stropit cu apă clienţii de pe terasă.

Bărbatul de 61 de ani a început să se certe cu cel mai tânăr, iar acesta din urmă l-a lovit cu pumnul. Victima a căzut, lovindu-se cu capul de pavaj. Iniţial, bărbatul a fost transportat la spitalul din Racoviţa, însă era inconştient, iar medicii l-au transferat la Piteşti. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.