O femeie de 31 de ani a fost rănită după ce poliţiştii din Argeş au tras mai multe focuri de armă, în noaptea de marţi spre miercuri, pentru oprirea autoturismului în care aceasta se afla ca pasager şi care era condus de un şofer băut. În momentul în care au reuşit imobilizarea şoferului, poliţiştii au descoperit că în maşina lui se afla tânăra rănită, aceasta fiind dusă la spital şi operată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Poliţiei Argeş, în noaptea de marţi spre miercuri poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului, care se aflau în misiune în comuna Bârla, au făcut semnal  de oprire unui autoturism care circula pe DJ 679, din direcţia Bârla către Hârseşti. Şoferul nu a oprit la semnal şi a continuat deplasarea către comuna Hârseşti.

"Întrucât existau indicii că bărbatul ar fi sub influenţa băuturilor alcoolice, poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului, l-au somat din nou pe şofer să oprească, după care unul dintre poliţişti a executat două focuri de avertisment în plan vertical şi încă patru asupra autoturismului. Focurile de armă au fost executate într-o zonă fără locuinţe situată între comunele Bârla şi Hârseşti. Autoturismul a fost oprit pe raza comunei Hârseşti, iar conducătorul auto imobilizat. După imobilizarea conducătorului auto, poliţiştii au constatat că o femeie de 31 de ani, pasageră în autoturism prezenta o leziune, aparent uşoară", se arată într-un comunicat transmis miercuri dimineaţă de Poliţia Vâlcea.

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au precizat că femeia, rănită în urma focurilor de armă trase de agenţi, a fost transportată la Spitalul Judeţean din Piteşti, unde a fost operată.

Poliţia mai precizează că Parchetul Tribunalului Argeş urmează să verifice modul în care poliţiştii au intervenit în acest caz.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.