Un tânăr din Arad care a spart o boxă dintr-un bloc pentru a fura a fost prins de jandarmi după câteva ore pe baza mai multor fotografii selfie pe care suspectul le avea în telefonul pierdut la locul faptei. Tânărul a fost predat poliţiştilor şi este cercetat pentru tentativă de furt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jandarmii arădeni au fost sesizaţi prin 112, în noaptea de luni spre marţi, de către un locatar al unui bloc din centrul municipiului Arad, care a spus că a surprins un tânăr în timp ce încerca să fure bunuri dintr-o boxă.

Hoţul a fost prins după ce a spart uşa boxei din bloc şi a adunat mai multe lucruri pe care urma să le fure, însă a fugit imediat de la locul faptei. Când a fost văzut, el a scăpat pe jos o şurubelniţă şi un telefon mobil, pe care locatarul le-a predat imediat jandarmilor sosiţi la faţa locului.

”În telefon, care nu era parolat, jandarmii au găsit mai multe fotografii cu suspectul, iar pe baza acestora bărbatul a fost prins câteva ore mai târziu în zona Piaţa Gării, nu departe de locul faptei”, a declarat, marţi, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, Emilia Fînaţă.

Suspectul prins are 26 de ani şi a fost predat poliţiştilor, care îl cercetează în libertate pentru tentativă de furt.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.