Poliţiştii arădeni au confiscat, în urma unor percheziţii făcute, joi dimineaţă, la locuinţele unor membri ai unei grupări specializate în vânzarea de droguri de risc şi mare risc, peste un kilogram de substanţe cu efect psihoactiv, 234 de doze cu astfel de substanţe, 16 comprimate ecstasy, 5.400 de lei şi 14.630 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Arad şi procurorii DIICOT au destructurat o grupare infracţională specializată în comercializarea de droguri de risc, mare risc şi substanţe cu efect phihoactiv.

Potrivit Poliţiei Române, peste un kilogram de substanţe cu efect psihoactiv şi 234 de doze cu astfel de substanţe, 16 comprimate ecstasy, 5.400 de lei şi 14.630 de euro au fost ridicaţi în urma a 11 percheziţii făcute în Arad.

În 24 august, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad şi procurorii Biroului Teritorial Arad al DIICOT au făcut 11 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de trafic de droguri şi substanţe psihoactive.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2016 - 2017, patru femei şi cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 46 de ani, toţi din Arad, ar fi deţinut şi comercializat droguri de risc, mare risc şi substanţe psihotrope, în judeţul Arad.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate 1.018 grame de substanţă cu efect psihoactiv, 234 de doze substanţă cu efect psihoactiv şi 16 comprimate ecstasy.

De asemenea, au fost indisponibilizaţi 5.400 de lei şi 14.630 de euro, sume susceptibile că ar proveni din activitatea infracţională.   

Membrii grupării au fost duşi la sediul DIICOT Arad, pentru audieri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.