Aproximativ 63.000 de obiecte pirotehnice au fost depistate de jandarmii bucureşteni, ascunse într-un depozit din complexul comercial "Europa".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Direcţiei Generale de Jandarmi Bucureşti, obiectele periculoase, a căror deţinere este interzisă, erau ascunse într-un depozit al unui stand din Complexul Comercial Europa şi vândute cumpărătorilor de ocazie de către un bărbat în vârstă de 37 de ani.

Jandarmii au depistat produsele pirotehnice şi au întocmit actele necesare pentru sancţionarea barbatului. Pentru fapta sa, el riscă o pedeapsă cu închisoarea între 3 luni şi un an.

Legea interzice orice operaţiune cu materiale pirotehnice efectuată de către persoane fizice neautorizate, iar Jandarmeria avertizează asupra pericolului la care se expun cei care cumpără şi folosesc aceste obiecte periculoase, dar şi asupra pericolului la care îi expun pe cei din jur.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.