Aproape 200 de persoane date dispărute sau căutate în baza unor mandate emise de instanţe au fost depistate de poliţişti în ultima săptămână, potrivit Poliţiei Române.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În perioada 21 - 27 septembrie, poliţiştii de investigaţii criminale au depistat, la nivel naţional, 132 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 74 de minori.

De asemenea, în această perioadă, au fost depistate şi 67 de persoane urmărite în baza unor mandate emise de instanţe. Dintre acestea, 48 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, zece aveau mandate de arestare preventivă, patru erau urmărite în baza unui mandat european de arestare, iar cinci persoane aveau sentinţe penale de internare în unitaţi medicale de specialitate.

Printre persoanele prinse de poliţişti în ultima săptămână se află un bărbat de 41 de ani, din judeţul Neamţ, care se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea de şase ani pentru tâlhărie şi un tânăr de 26 de ani, din Bucureşti, care se sustrăgea executării unei pedepse de trei ani şi nouă luni de închisoare pentru trafic de droguri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.